Bel ons

Workshops

"Actief en vol energie aan de slag, zeer praktisch en direct toepasbaar"

Heb jij het idee dat jouw verkoopmedewerkers meer new business kunnen doen? Stellen ze de acquisitie graag uit en hebben ze liever contact met bestaande klanten? Vind je het als ondernemer geweldig om mooie producten te maken en klanten goed te helpen met jouw expertise, maar klik je graag het blok acquisitiewerkzaamheden in de agenda door naar de volgende week? Vergeet jij nieuwe klanten te werven, terwijl je druk bezig bent met de uitvoering van bestaande opdrachten?

Jij bent zeker niet de enige! Bureau Nicolai helpt jou graag om jouw sales makkelijker, beter en vooral ook leuker te maken.  

Workshop zakelijk pitchen

Een goede zakelijke pitch weet aandacht te trekken en vast te houden. Met een korte krachtige pitch toon jij aan hoe jij klanten weet te vinden en te binden aan jouw bedrijf, idee of concept. In ieder contact met je (potentiële) klant.
    
Om jouw zakelijke klanten nog beter van dienst te zijn, is het belangrijk dat jouw medewerkers ook weten wat jullie bedrijf te bieden heeft en zij moeten dit helder, kort en krachtig kunnen overbrengen aan jullie klanten. Laat jouw collega's op een enthousiasmerende en activerende manier ook kennismaken met jullie zakelijke klanten en tegelijkertijd werken aan zijn/haar ijzersterke zakelijke pitch

Even sparren?