Bel ons

Workshop verkoop & acquisitie

"Actief en vol energie aan de slag, zeer praktisch en direct toepasbaar"

Heeft u het idee dat uw verkoopmedewerkers meer new business kunnen doen? Stellen ze de acquisitie graag uit en hebben ze liever contact met bestaande klanten? Vindt u het als ondernemer geweldig om mooie producten te maken en klanten goed te helpen met uw expertise, maar klikt u graag in uw agenda het blok acquisitiewerkzaamheden door naar de volgende week? Vergeet u nieuwe klanten te werven, terwijl u druk bezig bent met de uitvoering van bestaande opdrachten?

U bent niet de enige! Bureau Nicolai helpt u graag om uw verkoop en acquisitie makkelijker, beter en vooral ook leuker te maken.  


Direct uit de praktijk

Oefenen van verkoopgesprekken met een duidelijke verkoopstructuur, oefenen met bellen met een ijzersterke zakelijke pitch en een goede voorbereiding op het live verkoopgesprek. Met veel actuele voorbeelden en kennis uit de praktijk, als resultaat van jarenlange ervaring met verkoop- en acquisitietrajecten.

 

Duur van de workshop

De workshop duurt 1, 2 of 3 dagdelen. Iedere workshop is maatwerk en wordt afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. De workshop kan zowel in-company  als op een externe locatie naar keuze worden gegeven.  

 

Neem contact met ons op