Bel ons

Meer resultaat uit jouw sales en acquisitie Telefonische acquisitie


Wil jij meer comfortabel en zelfverzekerd in contact komen met jouw potentiële klanten? Een goede voorbereiding is cruciaal, van het selecteren van adressen tot en met het oefenen van jouw pitch. Nieuwe klanten werven wordt leuker en vooral makkelijker. 
Wil je meer weten?Persoonlijke verkoop


Verkoop jij ook makkelijker aan mensen waar je een klik mee hebt? In deze training leer ik je verkoopgesprekken te voeren met een duidelijke structuur, zodat jij zeker weet dat jij alle commerciële mogelijkheden benut en jouw klant optimaal wordt geholpen. 
Wil je meer weten?Zakelijk pitchen


Wil jij een krachtig verhaal, waarin jij - maar ook je team - helder en snel vertelt wat jouw bedrijf kan betekenen voor je potentiële klanten? De juiste pitch zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat en kort en krachtig kan overbrengen wat je wil vertellen. 
Wil je meer weten?

Wat leer je in de sales workshops van Bureau Nicolai?

In contact komen met een prospect, nieuwe klanten werven of de omzet bij bestaande klanten uitbouwen. Een goed verkoopgesprek met structuur voeren en sterk pitchen. 
Vanaf het zoeken naar nieuwe klanten tot en met het onderhouden van een goede relatie met jouw klanten verzorgt Bureau Nicolai zeer praktijkgerichte workshops op maat, voor meer commercieel resultaat voor jouw bedrijf of organisatie. Hiermee haal je makkelijker en sneller jouw doelstellingen. 
Direct uit de praktijk in de praktijk.

Even sparren?

Overige diensten van Bureau Nicolai

Contactformulier