Bel ons

Sales advies voor jouw organisatie?

"Help, mijn bedrijf groeit te hard!"
Ben jij als ondernemer dagelijks zelf actief bezig met sales, maar is dit door de forse groei van het klantenbestand niet meer te combineren met alle andere werkzaamheden? Denk je regelmatig aan het samenstellen van een salesteam of het uitbreiden van uw bestaande salesteam? 
Goed om naar jouw huidige verkooporganisatie te kijken, om te bepalen waar onderdelen verder geprofessionaliseerd moeten en kunnen worden. Ik start meestal met een scan van het verkoopapparaat, waarbij alle processen worden beoordeeld. Op basis van de uitkomst van de analyse doe ik een voorstel voor optimalisering van jouw verkooptraject. 

"Door toename van de concurrentie neemt mijn omzetgroei af, waar in het verkoopproces kan het beter?"
Wil jij jouw omzet graag laten groeien en kunnen jouw verkoopmedewerkers een verkoopboost gebruiken? Kan jouw verkoopproces veel effectiever en krachtiger, maar weet jij niet precies hoe? Met een goede sales analyse breng ik duidelijk in beeld welke onderdelen van het verkooptraject verder geoptimaliseerd kunnen en moeten worden om te zorgen dat jij meer commercieel resultaat gaat behalen.

Van prospect tot daadwerkelijke verkoop, door jouw verkoopproces te verbeteren is het zeker dat jij meer en betere klanten krijgt en daarmee betere resultaten voor jouw bedrijf.

Even sparren?

De mogelijkheden van Bureau Nicolai

  • Tijdelijk, vast of projectmatig
  • Binnendienst of buitendienst
  • Verkoop advies

Overige diensten van Bureau Nicolai

Contactformulier