Bel ons

Het gezicht achter Bureau Nicolai

Mijn naam is Rob Nicolaï. Ik maak mensen enthousiast en ben sterk in het stimuleren, motiveren en vooral overtuigen in het vernieuwend denken. Mondelinge communicatie en persoonlijke interacties zijn mijn passie en talent. Ik werk met souplesse in de omgang met anderen, mijn presentatie is krachtig met een natuurlijke flair.

Met een commercieel/economische achtergrond heb ik vanaf 1992 gewerkt in meerdere verkoop- en marketingfuncties bij diverse grote professionele organisaties, waaronder grootbanken. In de afgelopen jaren heb ik met >1.000 ondernemers gesproken en gewerkt en >500 bedrijven bezocht en gescreened. Hiermee heb ik een riante ervaring opgedaan met verkoop, acquisitie en marketing.  

Binnen grote organisaties is het veelal werken binnen de kaders, met doorgevoerde procedures en richtlijnen. Mijn creatieve talent resulteert in een heldere en originele visie, die ik binnen die kaders niet altijd optimaal kon inzetten. Dat is de reden dat ik gestart ben met de oprichting van Bureau Nicolai.

Bureau Nicolai richt zich op uw commerciële vraagstukken, zoals meer en betere klanten krijgen, bestaande klanten binden of verbeteren van de zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Ik zorg ervoor dat uw bedrijf of organisatie makkelijker en meer gaat verkopen met een hoger rendement, door het optimaliseren van het verkooptraject. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk grip te krijgen op uw klant en dat doet Bureau Nicolai door creatieve en frisse ideeën te leveren, met gebruik van alle mogelijke mediamiddelen. 

Voor ieder commercieel vraagstuk verzorg ik voor u het passende traject. De kans is groot dat ik úw uitdaging aanga!

Zie referenties

Advies op maat

Neemt u gerust contact met mij op om uw wensen te bespreken.