Bel ons

Zakelijk pitchen

Samen ontwikkelen we een ijzersterke zakelijke pitch. Een krachtig verhaal waarin jij - maar ook je team - helder en snel vertelt wat jouw bedrijf kan betekenen voor je potentiële klanten. De juiste pitch zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat en kort en krachtig kan overbrengen wat je wil vertellen. 

Workshop
De workshop Pitch Podium vraagt een tijdsinvestering van 1 dag en bestaat uit een ochtend- en middagprogramma. Het middagprogramma is ingericht als training van je (verkoop)medewerkers. 

Intake
’s Ochtends starten we met een sessie van twee uur. Een 1-op-1 gesprek met jou als ondernemer. In dit gesprek geef jij je focus aan: wil je het bedrijf of een specifiek product onder de aandacht brengen? Is er een doelgroep die benaderd moet worden of wil je vooral je verhaal scherper maken voor al je (toekomstige) klanten? Wat is het kennisniveau van de medewerkers die ’s middags deelnemen aan de workshop? Zijn ze al gewend om klantcontact op deze wijze in te steken of is dit (relatief) nieuw? 

Training
De middag bestaat uit het trainen van jou en je medewerkers. Hoe vertel je kort en krachtig je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat je (potentiële) klant onthoudt wat je boodschap is? Hoe zorg je vervolgens voor conversie: wat verwacht je van ze en wil je dat ze gaan doen? Iedereen maakt zijn of haar eigen pitch. Een pitch is namelijk altijd persoonlijk. De boodschap is gelijk, maar hoe je die brengt en naar wie maakt het verschil. We gaan oefenen, geven feedback en sluiten af met de ‘perfecte’ pitch. Wie blijkt de grootste ambassadeur van je bedrijf? Na de workshop Pitch Podium zijn ze dat allemaal!

Locatie en kosten
De workshop organiseren we bij voorkeur op een andere locatie dan op ‘kantoor’. Door medewerkers uit hun werkomgeving te halen, voelen ze zich vrijer om mee te gaan in een ander concept dan ze gewend zijn. De intake kan wel gewoon in het bedrijf plaatsvinden. 
De kosten voor de workshop bedragen € 750,00 (excl. 21% BTW).  

Even sparren?