Bel ons

Bureau Nicolai = Rob Nicolai Bureau Nicolai richt zich op jouw commerciële vraagstukken, zoals meer en betere klanten krijgen,
bestaande klanten binden of verbeteren van de zichtbaarheid van jouw bedrijf of organisatie. 
Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf of organisatie makkelijker en meer gaat verkopen met meer commercieel resultaat, door het optimaliseren van het verkooptraject. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk grip te krijgen op jouw klant en dat doet Bureau Nicolai door creatieve en frisse ideeën te leveren, met gebruik van alle mogelijke mediamiddelen.

Quotes
Rob Hooijer (salesmanager): "Hij maakt mensen enthousiast en hij is sterk in het stimuleren, motiveren en vooral overtuigen in het vernieuwend denken".

"Mondelinge communicatie en persoonlijke interacties zijn de passie en talenten van Rob. Hij werkt met souplesse in de omgang met anderen en heeft een krachtige presentatie met een natuurlijke flair".

Rob Nicolai
Met een commercieel / economische achtergrond heb ik vanaf 1992 gewerkt in meerdere verkoop- en marketingfuncties bij diverse grote professionele organisaties, waaronder grootbanken. In de afgelopen jaren heb ik met >1.000 ondernemers gesproken en gewerkt en >500 bedrijven bezocht en gescreened. Hiermee heb ik een riante ervaring opgedaan met sales, acquisitie en marketing.  

Binnen grote organisaties is het vooral werken binnen de kaders, met professionele doorgevoerde procedures en richtlijnen. Mijn creatieve talent resulteert in een heldere en originele visie, die ik binnen die kaders niet altijd optimaal kon inzetten. Dat is de reden dat ik gestart ben met de oprichting van Bureau Nicolai.

Voor ieder commercieel vraagstuk verzorg ik voor jou het passende traject. De kans is groot dat ik jouw uitdaging aanga!

Advies op maat

Neem gerust contact met mij op om jouw wensen te bespreken.