Bel ons

Samenwerken met de poten van mijn Bureau

Een bureau in de betekenis van meubilair is een tafel, die vooral is bedoeld voor kantoorwerkzaamheden. De vorm is meestal eenvoudig, een vlak bureaublad dat staat op vier poten en met vaak één of twee ladekastjes. Voor mij is Bureau Nicolai zo’n bureau, in de letterlijke betekenis van het woord. Een prettige werkplek, om ideeën te ontwikkelen, plannen te maken en bedrijven te helpen. Vanuit een stevige basis opereren. Vanuit de eenvoud naar een veelvoud. 

Die veelvoud geldt dus niet voor die andere verwachting die de naam van mijn bedrijf kan oproepen: een kantoor vol medewerkers. 10 of nóg meer. Natuurlijk werk ik niet alleen, maar heb ik ervoor gekozen het vooral te zoeken in samenwerking. Dus niet in de oplossing ‘personeel’. Voor mij werkt dit. Ik werk samen met specialisten, besef me heel goed dat je samen verder komt dan alleen. Natuurlijk werkt ‘alleen’ sneller. Ik wil alleen niet snel werken, maar goed. Mijn adviezen zijn gedegen omdat ik ze van alle kanten bekijk en bespreek met andere ‘vakidioten’. Specialisten dus, die kennis hebben van organisatiestructuren, communicatie-strategieën en design; die het ontwerpen van (online) middelen in de vingers hebben en hun hand niet omdraaien voor content marketing.

In feite maken we samen ‘Bureau Nicolai’. Beeld je maar in dat aan elke poot van mijn bureau een specialist zit, op welk vlak dan ook.  In wisselende samenstelling werken we zo in teamverband aan een bouwwerk. Om jouw bedrijf weer vers in de markt te zetten, bedenken we samen strategieën die leiden tot groei! 

 

 


Terug naar overzicht